Vizija održivog načina života u skladu sa prirodom

Uz sve preduslove urbanog stanovanja, kao i razvijenu prateću infrastrukturu, kuće projektovane od strane prof arh Vesne Cagić razlikovaće se u odnosu na teren i poziciju, ali će zadržati istovetni stil i materijalizaciju spolja. Sistem gradnje koji je oproban na našim prethodnim projektima zaživeće u kulminiranom izdanju i biće dodatno oplemenjen svim prednostima prirodnog okruženja na kojem niče, ostavljajući minimalni trag na njega.

Sa prirodom na ti

Naša ključna misija je izgradnja sigurnih i održivih životnih prostora. Promišljenim ukrštanjem modernog sa planinskom izdržljivošću, dobili smo zavidno arhitektonsko rešenje čiji atraktivni dizajn ne ugrožava njihovu udobnost, odnosno kuće koje boravak čine lagodnim tokom sva četiri godišnja doba. Ovakav ugođaj kompleks duguje i idiličnoj lokaciji na samom obodu lekovite vojvođanske planine, kao i dobro osmišljenom projektu koji se svakim svojim delom ozbiljno osvrće na očuvanje ekosistema. Jedan od njih, na koji smo posebno ponosni, jeste upravo i sopstveni sistem za prečišćavanje otpadnih voda.

Privatnost doma, udobnost hotela

Ovaj luksuzni kondominijum nije poseban samo zbog svog netaknutog okruženja u kojem se nalazi, već i zbog velikog broja različitih pogodonosti u vidu usluga na lokaciji, koje će u svakom trenutku biti dostupne, maksimalno olakšavajući i osiguravajući svakodnevni život njegovih žitelja. Projekat je osmišljen kao zajednica zatvorenog tipa, sa ogradom oko celog naselja, kontrolisanim pristupom na ulazu, kao i zajedničkom portirskom službom. Pošto je bezbednost važan deo naše svakodnevice, delovi kompleksa će biti obezbeđeni sistemom za video nadzor, ali tako da on ne ugrožava privatnost stanara. Za potrebe poput košenja, čišćenja, sitnih kućnih popravki i sl. uvek se možete obratiti našoj službi za tehničke poslove i održavanje objekata.

Investitor

Virtus Properties, kompaniju koja stoji iza projekta Virtus Mons, vodi tim sa dugogodišnjim iskustvom u izgradnji luksuznih stambenih i poslovnih prostora. Tim vrhunskih profesionalaca poseduje opširno znanje iz različitih oblasti građevinarstva, energetike i inženjeringa. Virtus Properties tim iza sebe ima veliki broj izgrađenih objekata čija ukupna kvadratura prelazi 45.000 m2, koji su se uvek isticali svojim kvalitetom u odnosu na okruženje i konkurenciju, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

SISTEM ZA PREČIŠĆAVANJE OTPADNIH VODA

PORTIRSKA SLUŽBA

SLUŽBA ZA TEHNIČKE POSLOVE

2100 m² MULTIFUNKCIONALNIH SPORTSKIH TERENA